1/5
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 0
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 1
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 2
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 3
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 4
News Gulf - Latest UAE Updates Icon

News Gulf - Latest UAE Updates

News Gulf
Trustable Ranking IconПеревірений
1K+Завантаження
14.5MBРозмір
Android Version Icon8.1.0+
Версія Android
2.0.2(12-01-2024)Остання версія
-
(0 Відгуки)
Age ratingPEGI-3
ДеталіВідгукиВерсіїІнформація
1/5

Опис програми News Gulf - Latest UAE Updates

Представляємо «Новини Перської затоки – Останні оновлення та вакансії в ОАЕ», вашу професійну платформу новин і вакансій, яка надає вам неперевершене висвітлення регіону Перської затоки, головним чином зосереджуючись на достовірних і найновіших новинах і можливостях працевлаштування. Наша відданість надійності гарантує, що ви будете в курсі останніх подій у Перській затоці, включаючи ексклюзивне висвітлення Дубая та щоденні оновлення новин з ОАЕ.


Ключові особливості:


1. Всебічне висвітлення новин:

Будьте в курсі останніх подій на Близькому Сході за допомогою нашого вичерпного висвітлення новин. Від екстрених новин до глибокого аналізу, ми прагнемо дати вам всебічний погляд на поточні події.


2. Ексклюзивні оновлення Gulf:

Пориньте в серце регіону Перської затоки з нашим ексклюзивним висвітленням найважливіших подій, тенденцій та історій. Ми допоможемо вам, будь то політичні, економічні, культурні чи соціальні.


3. Дубайський центр новин:

Досліджуйте жваве місто Дубай через наш спеціальний центр новин. Відкрийте для себе останні події, проекти та інновації, що формують цей динамічний мегаполіс.


4. Щоденні новини ОАЕ:

Почніть свій день з наших щоденних оновлень новин з ОАЕ. Ми підбираємо найактуальніші історії, щоб ви мали повний огляд подій дня.


6. Платформа роботи:

Шукаєте кар’єрні можливості в регіоні Перської затоки? Наша інтегрована платформа вакансій надає підібраний список останніх вакансій, допомагаючи вам зробити наступний крок у вашій професійній подорожі.


7. Кросплатформна доступність:

Безперешкодно отримуйте доступ до нашого вмісту через наш зручний веб-сайт або офіційну програму News Gulf на платформах Android та iOS. Залишайтеся на зв'язку, де б ви не були.


8. Пристрасть до новин:

За News Gulf стоїть команда, яка пристрасно прагне доставляти високоякісний новинний контент. Ми прагнемо перетворити наше захоплення на процвітаючу онлайн-платформу, і ми запрошуємо вас стати частиною цієї подорожі.


Завантажте програму News Gulf зараз, щоб отримати доступ до останніх новин і можливостей роботи в регіоні Перської затоки. Ми прагнемо виправдати та перевершити ваші очікування, гарантуючи, що ви насолоджуєтеся нашими пропозиціями новин так само, як ми насолоджуємось їх вам. Дякуємо, що вибрали News Gulf, де легко бути в курсі та бути на зв’язку.

News Gulf - Latest UAE Updates – Версія 2.0.2

(12-01-2024)
Інші версії
Що нового- Improved app stability and performance.- Added UAE Job Link feature for direct access to job opportunities in the United Arab Emirates.- Integrated Latest News System to keep users updated with current and relevant news.- Introduced a visually appealing Splash Screen for a better initial user experience.- Included News Search option for easy discovery of specific articles or topics within the app.

Ще немає відгуків чи оцінок! Щоб залишити першим,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Гарна програма гарантованоЦей додаток було перевірено на віруси та інші шкідливі програми і він гарантовано не містить загроз.

News Gulf - Latest UAE Updates - інформація про APK

Версія APK: 2.0.2ID пакета: com.newsgulf.app164731
Сумісність з Android: 8.1.0+ (Oreo)
Розробник:News GulfПолітика конфіденційності:https://newsgulf.ae/privacy-policy-android-appДозволи:33
Назва: News Gulf - Latest UAE UpdatesРозмір: 14.5 MBЗавантаження: 1Версія: : 2.0.2Дата випуску: 2024-01-12 11:31:58Мінімальний екран: SMALLПідтримуваний процесор:
ID пакета: com.newsgulf.app164731SHA1 підпис : B8:60:7E:D6:85:F4:91:F7:9B:A8:C3:F0:79:3A:FF:09:DA:2A:84:79Розробник (CN): AndroidОрганізація (O): Google Inc.Місцевість (L): Mountain ViewКраїна (C): USРегіон/місто (ST): California

Остання версія News Gulf - Latest UAE Updates

2.0.2Trust Icon Versions
12/1/2024
1 завантаження13 MB Розмір

Додатки в цій категорії

Вам також може сподобатися...